Hoe wordt je een sekteleider of een zelfmoordterrorist?

Wie denkt aan de koudbloedige [zelf]moordenaars van Hamas, Hezbollah, Islamitische Jihad en meer van deze terroristische groepen, vraagt zich soms af hoe mensen zover kunnen gebracht worden om zichzelf met een gordel explosieven op te blazen temidden van een groep onschuldige passanten. Deze videoclip laat goed zien hoe mensen in een sekte (of een terreurgroep) kunnen belanden en welke mind control-technieken daarbij worden toegepast. Dit filmpje ‘Mind Control Made Easy or How to Become a Cult Leader‘ uit 2005, werd gemaakt door Carey Burtt en geproduceerd door Evil Films. Met dank aan Goedgelovig.nl voor de tip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.