De Palestijnen hebben al een staat: Jordanië

Geert Wilders is met afstand de meest pro-Israëlische politicus van Nederland
Geert Wilders is met afstand de meest pro-Israëlische politicus van Nederland

De Palestijnen hebben al een staat: Jordanië

door Xander

De volgende film van Geert Wilders, de opvolger van het roemruchte ‘Fitna’, waarin de nadruk lag op het intrinsieke intolerante en gewelddadige karakter van de Islam, zal gaan over Israël. In een interview met de links georiënteerde Israëlische krant Haaretz verklaarde Wilders, dat zijn nieuwste film ‘zal laten zien hoe de krachten van de islamisering in hun strijd tegen alle vrije landen zich vooral concentreren op Israël.’

‘De film zal laten zien dat deze strijd tegen Israël niet territoriaal is, en Israël de eerste verdedigingslinie van het Westen is. Nu is het Israël, maar wij zijn daarna aan de beurt. Daarom is het in Europa’s eigenbelang om Israël te steunen; dat gaat verder dan solidariteit alleen.’

Wilders verklaarde dat hij er trots op is dat zijn partij ‘overeenkomsten’ vertoont met Yisrael Beiteinu, de nationalistische partij van minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. ‘Onze partijen zijn misschien niet identiek, maar er zijn zeker meer overeenkomsten dan verschillen.’ Yisrael Beiteinu mag zich, net als de PVV is Nederland, verheugen in een sterk gegroeide populariteit.

‘Ik heb Lieberman ontmoet en heb hem na de Israëlische verkiezingen gefeliciteerd,’ aldus Wilders, die regelmatig Israël bezoekt en spreekt met leidinggevende politici, defensiemedewerkers en opinievormers. ‘Lieberman is een intelligente, sterke en slimme politicus en ik begrijp waarom zijn partij zo populair is geworden.’

britishmandateVolgens Wilders is Israël onder Benyamin Netanyahu veiliger, omdat diens regering niet automatisch de twee-statenoplossing accepteert. ‘De twee-statenoplossing is een interne Israëlische aangelegenheid, dus daar wil ik me niet mee bemoeien. Maar mijn persoonlijke mening is dat ervoor de Palestijnen al een twee-statenoplossing is, en die staat heet Jordanië.’*

‘Maar ten aanzien van Israël maak ik me meer zorgen over de positie van Barack Obama,’ vervolgde hij. ‘De speech van Obama in Cairo heeft me geschokt. Tot nu toe kon Israël vertrouwen op Amerikaanse steun, ook als Europa het liet afweten. Nu zal het een stuk moeilijker worden voor Israël.’

Wilders noemde het ‘onaanvaardbaar’ dat Obama vooral de dialoog wil aangaan met Iran, ondanks het feit dat dit land al jaren niets aantrekt van de internationale gemeenschap, en door gaat met het ontwikkelen van kernwapens.

Over de recente enorme overwinning tijdens de Europese Parlementsverkiezingen (de PVV sleepte 5 zetels in de wacht, net zoveel als de grootste partij, het CDA), zei Wilders: ‘Deze overwinning komt mede voort uit het protest van mensen die niet accepteren dat met hun belastinggeld boeren in Polen en wegen in Portugal worden gefinancierd. Ze willen hun geld terug – ongeveer 5 miljard euro.’

Daarnaast zei Wilders dat de kiezers boos zijn, dat hij in Nederland gerechterlijk wordt vervolgd vanwege het feit dat hij in ‘Fitna’ de Koran een fascistisch boek noemde en vergeleek met ‘Mein Kampf’ van Adolf Hitler, en tevens vanwege het feit dat hem niet lang geleden de toegang tot Groot Brittannië werd geweigerd vanwege zijn anti-Islamitische standpunten. (Al vaker merkte ik op, dat in dezelfde week een vertegenwoordiger van de islamitische terreurgroep Hezbollah wél toegang kreeg tot Groot Brittannië, en daar vrijelijk mocht oproepen tot de vernietiging van Israël en de islamisering van Europa – X.).

De PVV, die in Nederland de moslimimmigratie en het bouwen van steeds meer moskeeën een halt toe wil roepen, zal zich in het EP niet aansluiten bij een politiek blok. ‘We gaan niet samenwerken met een rechtse partij met anti-Semitische of xenofobische neigingen,’ aldus Wilders. Haaretz schrijft dat andere Nederlandse politieke partijen de PVV tot nu toe gemeden hebben en als een paria hebben behandeld. Nu de PVV in de peilingen echter steeds de grootste of op één na grootste partij van het land is, beginnen ‘leidinggevende politici in het centrum aan te geven dat ze met Wilders willen samenwerken, waardoor ze felle discussies ontketenen in hun eigen partijen.’ ‘We hebben geen macht maar wel veel invloed, en nu zijn we een serieuze kracht die niet genegeerd kan worden,’ zei Wilders. ‘Ik denk dat de suffe gevestigde politieke orde in Nederland niet echt weet hoe ze het raam moeten sluiten waardoor onze partij als een frisse wind naar binnen kon waaien.’

* Dit klopt volledig. Bijna de hele bevolking (98%) van Jordanië is Arabisch, waarvan 60 tot 80% Palestijns is. De Palestijnen op de Gazastrook en op de Westelijke Jordaanoever, die daar een eigen staat willen, waren voor een groot deel destijds de militanten die de Jordaanse koning Hussein zijn land uit trapte, omdat ze met terreuracties de stabiliteit van zijn land in gevaar brachten. Nu moeten ze volgens de internationale gemeenschap wél hun eigen staat krijgen op het veel kleinere Israëlische grondgebied. Het feit dat ze al lang hun eigen staat hébben, maar daar niet meer welkom waren, wordt in de Westerse media voortdurend doelbewust verzwegen.

Ook dit feit onderstreept de waarheid van Wilders’ woorden, dat de Palestijnse strijd tegen Israël niet territoriaal is (maar religieus-ideologisch). De strijd voor een eigen staat is slechts een dekmantel om uiteindelijk de Holocaust van Adolf Hitler te kunnen afmaken. Dit staat nog steeds open en bloot in het handvest van Hamas; de gematigde ‘Fatah’ beweging van Mahmoud Abbas heeft deze doelstelling alleen voor de buitenwereld ingeslikt, om enkel politieke (en financiële, in verband met de miljardensteun uit het Westen) redenen. Jammer genoeg zijn de meeste mensen in het Westen, waaronder helaas ook veel politici, deze propagandistische en leugenachtige dekmantel als de waarheid gaan zien.

Bronnen: Xander Nieuws: Volgende film Geert Wilders komt op voor Israël door Xander van 18 juni 2009; Haaretz: Dutch anti-Islam MP: ‘Israel is West’s first line of defense’ door Cnaan Liphshiz van 18 juni 2009; The Israel Report: Jordan is Palestine door Gary Fitleberg van 2 februari 2004; Erets Yisroel.org: History of Jordan, Jordan as Palestine; Middle East Facts: Jordanian – Palestinian Simularities

4 gedachtes over “De Palestijnen hebben al een staat: Jordanië

 1. De Joden en christenen woonde eerder in Israel dan de moslims ,dus opzouten die moslims.

  Like

 2. Aan je Turkse naam te zien kan je misschien eerst dit lezen: 64% van de Turken wil geen Joodse buurman. Misschien herken je jezelf hierin. Voor de rest heb ik geen behoefte om te antwoorden op deze antisemitische flauwe kul. Er zijn talloze andere sites op het net waar mensen zoals jij van harte welkom zijn, Stormfront.org, Blood and Honour of de site van AEL-Belgium, om er maar een paar te noemen.

  Like

 3. De Joden hebben ook hun eigen staat, er wonen er miljoenen en miljoenen in de VS. Dus laat ze Israel niet meer bezetten, zomaar een land binnenvallen en dan alles claimen omdat het in jé ‘heilige geschriften’ staat is toch belachelijk..

  De Israelis linea recta naar de vs, en geef het land terug dat aan een ander toebehoort..
  Jammer dat vele landen voornamelijk in Europa gebukt gaan onder een Joods schuldgevoel vanwege oud zeer in de II WO… En daarom denken dat alles is gerechtvaardigd..

  Like

 4. Zoals mijn grootvader lang geleden sprak:”De strijdt tegen Hitler c.s. is nog lang niet voorbij”; en hij trok nog eens aan zijn altijd aanwezige pijp.
  En hij en Oma hebben hun strijd gestreden, kan ik wel zeggen.
  In de kelder zaten regematig onderduikers; waaronder veel Joden.
  Iedereen was welkom als nazi-vervolgde.
  De razzia’s en huiszoekingen, hebben voor de Gestapo nooit iets opgeleverd.
  Opa zat met gesloten ogen in zijn stoel te bidden en Oma in haar eigen stoel ook, maar dan hardop.
  Onder getekende speelde in de gang; gezeten op het kelderluik, met z’n auto-tjes. Geen ene keer werd ik door de soldaten weg gehaald.
  De Eeuwige zij geprezen!
  Zou dat wel het geval zijn geweest, dan zou ik dit niet hebben kunnen schrijven en op dit moment.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.