Al Fatah video: ’72 Maagden verwelkomen de Martelaar in het Islamitische Paradijs’

Elke Martelaar wachten 72 Maagden met mooie grote donkere ogen in het Islamitische Paradijs. Maar wel eerst veel Joden en Israëli's doden
Elke Martelaar wordt in het Islamitische Paradijs opgewacht door 72 Maagden met mooie grote donkere ogen. Maar wel eerst heel veel Joden en Israëli's doden, anders lukt het niet.

Allicht de meest succesvolle en bekendste videoclip is deze die gemaakt werd door al-Fatah TV en getiteld: ‘Two Lovers‘, met als ondertitel ‘Maagden verwelkomen de Martelaar in het Islamitische Paradijs’. El-Fatah is de organisatie van wijlen Yasser Arafat, thans geleid door Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit (PA) die de Westelijke Jordaanoever bemeestert.

GoToHell

Deze videoclip, vermoedelijk gemaakt in 2000, werd sindsdien (en wordt nog alle dagen tot vandaag in 2009) honderden keren uitgezonden op de Palestijnse TV-stations, bestemd voor het grote publiek, en is daar net zo gewoon zoals op de Westerse TV – tussen de programma’s door – reclamespots worden uitgezonden voor paprikachips, wasprodukten, auto’s, cosmetica en hamburgers. Dagelijkse kost dus.

'Stop ermee! We zijn door onze voorraad Maagden heen!
'Stop, stop ermee! We zijn door onze voorraad Maagden heen!

Inhoud van deze ‘reclamespot’, die het vooral van beelden moet hebben, handelt over de illusie dat sterven door zoveel mogelijk Joden met zich mee in het graf te nemen, beter is dan een goed en rechtvaardig leven te leiden op onze aardse wereld, en wordt hier vrij simpel samengevat in korte begeleidende boodschappen bij de beelden: ‘Vrouw wordt door Israëli’s gedood en wordt Martelares’, ‘Vrouwelijke martelaren vervoegen de Maagden in het Paradijs’, ‘Man bezoekt het graf van een vrouw’, ‘Man wordt gedood door Israëli’s en wordt Martelaar’.

Vervolgens wordt op het einde van de reclamespot de ultieme natte droom van elke mannelijke martelaar werkelijkheid: ‘Maagden verwelkomen de Martelaar in het Islamitische Paradijs’. Of die vrouwen, die hier duidelijk als lustobject worden opgevoerd, dat ook zo leuk vinden als de martelaren man, is in deze reclameboodschap niet erg duidelijk. Meer van dit soort hoogst bedenkelijke reclamespots vind je hier. Meer over dit soort ‘hemelse’ ervaringen in het Islamitische Paradijs (tenminste toch voor Islamitische Jodenkillers) op: Islamic Heaven door Syed Kamran Mirza van 24 februari 2008

2 gedachtes over “Al Fatah video: ’72 Maagden verwelkomen de Martelaar in het Islamitische Paradijs’

  1. Dear mister, miss,

    Ever thought of the fact that the virgins with beautiful dark eyes are children. That is possible.

    Kind regards,

    Inscharid latania Quirine Takewa

    Like

Reacties zijn gesloten.