Imam in de VS preekt over ‘the hell of living in America’

Interessante stof om over na te denken. Imam Hassan Mohamud plaatste op Youtube een oproep om geld in het laatje te brengen voor zijn Islamic Daw’ah Institute in St. Paul (Minneapolis/VS). Zich blijkbaar van geen kwaad bewust plaatste hij als een van de goede redenen om geld te storten dat dit ‘can save you from the hell of living in America‘. Achteraf werd hij hiervoor op het matje geroepen, bracht zijn advocaat mee die hij tot drie keer moest raadplegen omdat hij in zijn verweer zich telkens weer vastzette. Ook Israël wordt weer eens door de mangel gehaald, voor wie even mocht ‘vrezen’ dat de Joodse staat vergeten werd. Lees het volledige verhaal op Jihad Watch: Minneapolis imam speaks of “the hell of living in America” van 24 mei 2009.