Laat je inspireren: Nick Vujicic, geen armen geen benen geen zorgen

nick

Bericht van een atheïst:

De Australiër Nick Vujicic is een wereldberoemde evangelist zonder armen en benen. Hij heeft alleen een “little drumstick” als voet zoals hij zelf zegt, want zijn hond verward het nogal eens met een kippenpootje. Nick is een bijzonder persoon. Positief als hij is maakt hij grapjes over zijn uiterlijk. Zo wilde hij zich graag eens onder de ketchup smeren en dan uit het water komen en “Krokodillen” brullen.

Ook hebben zijn vrienden hem eens in het handbagagevak in het vliegtuig gelegd, daar paste die precies in. Vakje dicht en toen de volgende reiziger kwam riep hij keihard “Boe!” Die man schrok zich wild! Nick heeft naast zijn grapjes een krachtige religieuze boodschap: God staat boven je omstandigheden! Lees ook No arms no legs no worries op Succesgids.nl

2 gedachtes over “Laat je inspireren: Nick Vujicic, geen armen geen benen geen zorgen

  1. dag!
    Ik wil heel graag de personelijke e-mail van Nick Vujicic weten als dat mag, want ik ben ook een lid van een evangeliste gemeente!!! AUB het is heel blangrijk voor mij! ik ga wachten op jullie antwooerd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.