Het verschil tussen mannen en vrouwen, ‘uitgelegd’ door Sheik Jassem Al-Mutawa

Paaldanseres in burka...
Paaldanseres in burka...

Voor wie nieuwsgierig is naar het waarom dat radicale moslims hun vrouwen en dochters, grootmoeders en meisjes, zo schandalig mishandelen krijgt in deze video ‘een uitleg’. Conclusie volgens de sheik: mannen denken na alvorens te praten, vrouwen praten alvorens te denken. Je moet er maar op komen… zonder na te denken dus.

Miljoenen vrouwen in een groot aantal moslimlanden  in het M-O, Azië en Afrika lopen gebukt onder de Sharia (=islamitische wetgeving). De ellende begint al vanaf hun meisjestijd wanneer ze tussen hun 6de en 12de levensjaar gedwongen clitoridectomie ondergaan. Bij clitoridectomie wordt de clitoris weggesneden, vaak gecombineerd met het dichtnaaien van de vagina. Een ingrijpender vorm waarbij ook de schaamlippen worden weggesneden heet infibulatie.

Dit om te beletten dat ze in bekoring [door andere mannen] zouden worden gebracht en nooit zouden vergeten dat seksueel genot voor vrouwen des duivels is en enkel aan mannen toekomt. Niks voor niks dat aan moslims die zich opblazen temidden van een willekeurig samengesteld [bij voorkeur Joods] publiek, als beloning voor hun ‘martelaarschap’ zij in het hiernamaals door 70 maagden worden opgewacht waar ze lekker van katoen kunnen geven, hét enige wat hun echt tot dergelijke zinloze massacre motiveert  [sic].

Tot op vandaag worden bijna 135 miljoen vrouwen op deze manier verminkt, in Egypte gebeurt het bij 100% van de vrouwen, ongeacht hun afkomst of godsdienst. Maar ook in Frankrijk zouden bijna 35.000 meisjes en jonge vrouwen verminkt zijn of staat het hen nog te wachten.  Ook vanuit België en Nederland worden meisjes tijdens hun jaarlijkse vakantie naar hun land van oorsprong, onverwacht en onaangenaam ‘verrast’ met vrouwenbesnijdenis om verminkt voor het leven terug te keren naar het land waar dit allemaal terecht verboden wordt.

burka3

Tot aan het einde van hun dagen moeten moslimvrouwen in een burka blijven rond slodderen en zich blijvend schamen en voortdurend excuseren voor ‘hun misdaad’ dat ze ooit als vrouw geboren werden. De hond van een moslimman heeft 100 keer een beter leven dan de gemiddelde vrouw aldaar.Voor wie daar allemaal niks van begrijpt en een verklaring zoekt voor de oorsprong en het zogenaamd ‘gerechtvaardigd’ mishandelen en vernederen van moslima, krijgt hier een omstandige uitleg door Sheik Jassem Al-Mutawa, de directeur-generaal van Iqraa-TV, in deze uitzending van 4 mei 2004. Voor zijn publiek legt hij aan de hand van een tekenbord uit wat volgens zijn huidige wetenschappelijke kennis  – ahum – het verschil tussen mannen en vrouwen is…

Lachwekkende onzin in feite maar opletten, de man meent het bloedserieus… hun vrouwen zullen het aan den lijve mogen ervaren tot hun laatste adem…

He’s not silent. His brain is working!

Een gedachte over “Het verschil tussen mannen en vrouwen, ‘uitgelegd’ door Sheik Jassem Al-Mutawa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.