April-humor omtrent het Midden-Oosten [satire]

Een matige aprilvis van heden, zou deze van Joods Actueel kunnen zijn: ‘Jurgen Verstrepen ontdekt Joodse afkomst‘, maar ik hou mijn hart vast als straks Filip Dewinter of negationist Siegfried Verbeke ook zou uitpakken met een ‘vermoeden’ van Joodse afkomst. Lees hier mijn reactie op dat artikel. In elk geval is lachen gezond, en wat mij als actieve en gedreven atheïst betreft, is er in mijn enige leven niets zo belangrijk als gezond zijn en dat zolang mogelijk te blijven, want daarna is het amen en uit. 😉

Prettige 1 april :)
Prettige 1 april 🙂

Klik snel verder naar cartoons en grappige video….

cartoon2

Video: Amerikanen getest op hun kennis omtrent het Midden-Oosten
(Americans are NOT stupid – subtitled)

dood aan alle fruitsappen
dood aan alle fruitsappen

cartoon6

cartoon5

Syrië steunt voluit Libanons soevereiniteit en vrijheid
Syrië steunt voluit Libanons soevereiniteit en vrijheid
Oops..
Opslagplaats in Gaza voor