Schokkende video: ‘Hoe doodt je 330.000 Amerikanen op 1 uur tijd?’

Tjah, waar blijven ze toch met al die oliedollars....
Tjah, waar blijven ze toch met al die oliedollars....

Professor Abdallah Al-Nafisi uit Koeweit op 2 februari 2009 op Al-Jazeera TV (Qatar)

In deze erg alarmerende video, legt de professor op rustige en entertainende wijze aan zijn geamuseerd publiek uit hoe je met slechts 6 kilogram anthrax (4 pounds), die iemand door de tunnels van Mexico naar de Verenigde Staten smokkelt, op slechts een uur tijd 330.000 Amerikanen doodt.

De video is origineel in het Arabisch maar werd Engels ondertiteld. Hieronder de begintekst van deze schokkende ruim 9 minuten durende speech van de professor uit Koeweit. We kunnen ze maar beter ernstig nemen voor het te laat is…

Professor Abdallah Al-Nafisi:

Four pounds in a suitcase this big – carried by a fighter through tunnels from Mexico into the US, are guaranteed to kill 330.000 Americans within a single hour, if it is properly spread in population centers there.

What a horrifying idea. 9/11 will be a small change in comparison. Am I right?

There is no need for airplanes, conspiracies, timings and so on. One person, with the courage to carry four pounds of anthrax, will go to the White House lawn and will spread this ‘confetti‘ all over them and then will do these cries of joy. It will turn into a real ‘celebration‘.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.