Mike’s Place in Tel Aviv

In juli 2001 openden Gal en Assaf Ganzman, kort aan de kust en vlakbij de Amerikaanse ambassade  gelegen, hun ‘bruine kroeg’ genaamd ‘Mike’s Place’. Dé ontmoetingsplaats voor jonge en oudere Israëli’s, toeristen van over de ganse wereld, drinkend uit grote bierglazen van de vele verschillende tapkranen tot en met een goeie oude Schotse whiskey in hun handen of waarom ook niet een frisse Belgische pint Stella Artois van’t vat?, alles schenken ze daar, swinging en rocking op één van de liveoptredens van blues/rock en reggea bands. Als je geluk hebt kan je SOBO zien en horen spelen, een blues/rock duo (Assaf Ganzman en Daniel Kriman) die de pannen van het dak spelen. Als je ooit op bezoek gaat in Tel Aviv en je bent niet in Mike’s Place geweest, heb je een belangrijk deel van de Witte Stad (=Tel Aviv) gemist. Website van Mike’s Place hier klikken. Met dank aan Frits De Wit’s Tel Aviv Fever.

Mike's Place
Mike's Place