Hamas wil Gilad Shalit ruilen voor levensgevaarlijke terroristen

hamasholes
Ma’an News Agency meldt op 22 maart dat ambtenaren van Israëlische gevangenissen een aantal Hamasleiders die in verschillende gevangenissen opgesloten zitten, het hen gisteren zondag hebben toegestaan om in de gevangenis te vergaderen en te discuteren over een mogelijke gevangenenruil voor de Israëlische soldaat Guilad Shalit, die intussen al meer dan 1000 dagen op een onbekende locatie in Gaza wordt gegijzeld.

Anonieme bronnen vertelden aan reporters van Ma’an dat een dergelijke ontmoeting werd gehouden in de Negev gevangenis en werd bijgewoond door leden van de Palestijnse Legislatieve Raad, leden van de aan Hamas gelieerde Al-Qassam Brigaden en andere prominente figuren en voormalige regeringsministers. Ook de levensomstandigheden in de gevangenissen kwamen ter sprake, sinds de Israëlische autoriteiten hun bewegingsruimte drastisch hebben ingeperkt in een poging om meer druk te zetten om de Israëlische soldaat vrij te laten.

De videofilm hieronder geeft toelichting aan de afbeelding hierboven, om welke Palestijnse leiders het gaat die eventueel op vrije voeten zouden kunnen komen als de deal zou doorgaan. Het zijn niet van de minste! Benieuwd of de Israëlische autoriteiten bereid zullen zijn deze gangsters – waaronder enkele beruchte massamoordenaars – zullen inruilen voor Guilad Shalit! De prijs ligt in elk geval enorm hoog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.