Hoe kan je het best Israël en de Joden boycotten? [satire]

jaffa_orange_bggreen

De absurditeit en het groteske van de actie ‘Boycott Israël‘ georganiseerd door dozijnen ngo’s (gesteund met overheidsgeld), anti-Israëli, anti-Zionisten en anti-Joden overal in Europa en elders in de wereld, wordt opnieuw onderlijnd door bijgevoegde video. Wie denkt dat met het weren van een paar kilo appelsienen uit Jaffa of bloemen gekweekt in de Negev-woestijn in Zuid-Israël weigert aan  te kopen in de Carrefour supermarkt, dat hierdoor de Palestijnse zaak wordt geholpen, moet deze take zeker bekijken.

Gelukkig dat Israël en de Joden er niet over denken om hun eigen producten en uitvindingen terug te trekken van de wereldmarkt, de wereld zou er een stuk schraler, onveiliger en onmenselijker door worden. Dat is geen dromerij of arrogantie, maar simpele feiten van alle dag. Alleen realiseren we ons niet graag wie of welk land er achter elk product of uitvinding zit. Soms kan ons leven ervan afhangen als we er opeens niet meer over zouden beschikken, denk daar ook eens aan…

You declare, my friend, that you do not hate the Jews, you are merely ‘anti-Zionist’… When people criticize Zionism, they mean Jews – this is God’s own truth. Anti-Semitism, the hatred of the Jewish people, has been and remains a blot on the soul of mankind.

(Dr. Martin Luther King jr., augustus 1967 in Letters to an Anti-Zionistic Friend)

q8-oil-03

Wie echt de Palestijnse zaak wil helpen kan bijvoorbeeld beslissen, om geen olie meer in te voeren uit de Arabische landen, zijn auto niet meer vol te tanken aan de benzine stations van Q8-Oils, afkomstig uit Koeweit waar… vrouwen niet eens mogen autorijden. Al was het maar met het doel elementaire mensenrechten af te dwingen in het M-O voor hun eigen inwoners, vrouwen, homoseksuelen, oppositie en ja…

…. ook voor de paar honderd Joden die er zijn achter gebleven na de gedwongen uittocht van zo’n 1 miljoen Joden uit de Arabische wereld eind jaren veertig begin vijftig. Mèt het verlies van al hun hebben en houden, waar ze nooit voor werden gecompenseerd, waar geen VN-resoluties over bestaan, waar geen massale protesten overal ter wereld werden voor georganiseerd. Dus vanaf morgen: geen olie meer uit Arabië, iedereen terug met het openbaar vervoer! 😉

7 gedachtes over “Hoe kan je het best Israël en de Joden boycotten? [satire]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.