Gruwelmoeder Samira Jassim bekent: vrouwen eerst verkracht en als martelaars ingezet

Samira Jassim
Samira Jassim

In Irak werd vorige week op 21 januari de 51-jarige Samira Jassim gearresteerd. De Um al-Mumenin (moeder van de gelovigen), zoals zij in Irak wordt genoemd, bekende bij haar ondervraging aan de chef van de Iraakse politie hoe ‘ze de vrouwen voorbereidde op de zelfmoordacties door ze eerst te laten verkrachten, waardoor de vrouwen geestelijk instortten en van haar afhankelijk werden.’ Vervolgens stuurde ze de vrouwen naar terroristen, die de slachtoffers volhingen met explosieven en ze de straat op stuurden om uiteindelijk als ‘martelaar’ te sterven. Martelaarschap was dan de enige manier om toch nog gelukkig te kunnen worden: dan waren ze verlost van schaamte.

Statistieken van het leger van de VS geven aan dat minstens 36 vrouwelijke zelfmoordterroristen het afgelopen jaar 32 aanslagen hebben uitgevoerd of pogingen daartoe ondernamen. Vrouwen raken doorgaans een stuk makkelijker voorbij de controleposten zonder dat ze onderzocht worden, waardoor zij eenvoudiger explosieven onder hun wijde traditionele kleren naar binnen kunnen smokkelen.

womansuicidebomber

Afshin Ellian, correspondent voor Elsevier in ‘Jihadistische propaganda heeft hier vrij spel‘: “Wat betekent het oorlogsrecht als misdadige jihadisten hun eigen mensen, inclusief kinderen, willen offeren in een media-jihad tegen Israël? Ze zijn zelfs bereid om hun eigen mensen te doden om deze mediaoorlog te kunnen winnen. De gruwelmoeder aller Irakezen heeft deze week bekend hoe zij tachtig vrouwelijke zelfmoordterroristen heeft kunnen rekruteren. Samira Jassim is 51 jaar oud.

Hoe hebben onze antropologen, psychologen en Midden-Oostendeskudigen dit geïnterpreteerd? Precies, de schuld ligt natuurlijk bij de Amerikanen. Zij hadden Saddam nooit moeten afzetten. Daarnaast zullen ze ons erop wijzen dat deze vrouwen martelaar willen worden. Daarvoor moeten we respect en begrip opbrengen. Maar wat is de werkelijkheid? Die is even onzedelijk, barbaars en gruwelijk als de politieke islam zelf.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.