VN verontschuldigt zich bij Israël voor foute beschuldiging bombardement VN-school

Maxwell Gaylord, VN Coördinator voor Humanitaire Zaken op 3 februari 2009: “… would like to clarifay that the shelling and all of the facilities took place outside de school and not inside the school.

(‘.. wil duidelijk maken dat het bombarderen van de omgeving van de gebouwen plaats vond buiten de school en niet in de school.”)

De hetze die ontstond tegen Israël naar aanleiding van dit bombardement op de VN-school heeft zeker de terugtrekking van het IDF uit Gaza bespoedigd en dit feit toegevoegd aan de lijst van zogenaamde ‘oorlogsmisdaden’ die door Israël werden begaan tijdens het recente Gaza –conflict. Fout dus.

Zie ook: Dan toch geen slachtoffers in VN-school bij IDF-bombardement van 6 januari 2009

4 gedachtes over “VN verontschuldigt zich bij Israël voor foute beschuldiging bombardement VN-school

Reacties zijn gesloten.